20230613 123818

Nieuwe kantoorruimte

juli 2023

Vanaf medio juli zijn wij weer gevestigd naar onze eerste kantoorlocatie; het Ondernemershuis in Capelle aan den IJssel. Na een grote brand in maart 2021 is het Ondernemershuis weer helemaal opgeknapt en verduurzaamd. Er wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen en een warmte- en koude opslaginstallatie. Ons nieuwe bezoekadres is vanaf 15 juli 2023 weer het Ondernemershuis, Lylantse Plein 1 in Capelle aan den IJssel.

03 graafftraffic jubileum (5)

GraaffTraffic 10 jaar

mei 2023

Op 29 april 2023 vierde GraaffTraffic haar 10 jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan heeft GraaffTraffic in totaal 150 bomen aan haar opdrachtgevers geschonken. Door opdrachtgevers is enthousiast gereageerd op deze cadeau. De afgelopen jaren hebben wij met veel enthousiastme voor veel opdrachtgevers mogen en kunnen werken. Wij hopen dit de komende jaren te blijven doen en onze dienstverlening verder uit te breiden. 

Duurzaamheid belangrijk in bedrijfsuitvoering

december 2022

Als bedrijf proberen wij zo duurzaam mogelijk te werken. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van de fiets en/of openbaar vervoer. Voor verkeersonderzoek maken wij gebruik van elektrische voertuigen. Onze nieuwe kantoorlocatie is duurzaam. Daarnaast hebben wij ter ere van ons jubileum 150 bomen aan onze opdrachtgevers aangeboden.

Verkeersveiligheidsaudit

januari 2019

Vanaf 2019 is GraaffTraffic gecertificeerd verkeersveiligheidsauditor. Dit betekent dat wij een verkeersveiligheidsaudit voor u kunnen uitvoeren. Een verkeersveiligheidsaudit is een onafhankelijke, gedetailleerde, systematische en technische verkeersveiligheidscontrole van de ontwerpkenmerken van een infrastructuurproject, in alle fases van het project.

Meer lezen