Image

Visie

De toenemende mobiliteit stelt de maatschappij voor steeds complexere verkeersvraagstukken. Naast het verbeteren en uitbreiden van de infrastructuur wordt het beter benutten van de infrastructuur steeds belangrijker.

Het uitbreiden van infrastructuur en het beter benutten van de infrastructuur haalt niet altijd het maximale uit een oplossing. De mens is in een aantal gevallen een bepalende factor om een infrastructurele maatregel te laten slagen. Draagvlak en gedragsbeïnvloeding zijn van belang om meer rendement uit een maatregel te halen. In de visie van GraaffTraffic zijn mens en techniek onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ook neemt het belang van een esthetisch verantwoorde oplossing toe. Terecht en vaak kost dat nauwelijks meer. Doordat wij al vele jaren werkzaam zijn in het vakgebied, hebben wij ruime ervaring met het vinden van de juiste integrale aanpak, ook onder moeilijke (financiële) omstandigheden.

Samen werken in de richting van een kwalitatief hoogwaardige oplossing om je zo prettig, veilig en vlot mogelijk te kunnen verplaatsen, of dat nu per fiets is, te voet, per auto of met openbaar vervoer. Daar gaat het om.